festival-beauty-trends

3 Festival beauty trends van de komende zomer!

Maak je klaar voor de festival beauty trends van 2019!

De dieren ontwaken uit hun winterslaap, onze winterkleding kan langzaam weer de berging in en de klok gaat weer een uur vooruit. Tijd voor het voorjaar! Daarom is het ook tijd om te gaan kijken naar de festival trends die gespot zijn op de catwalk, zodat jij met een geweldige look naar je favoriete festival kan gaan. We hebben de 3 meest opvallende festival trends op een rijtje gezet en hierbij ook alvast een aantal producten voor je uitgezocht. Zo hoef jij niet meer rond te zoeken naar de juiste producten en kan je je zo snel mogelijk gaan verheugen op de zomer van 2019!

Trend 1: Holografische make-up

De make-up trend valt niet te ontbreken voor het festival seizoen. Zorg dat je gebruik maakt van glitter- en glanzende make-up zodat jij nog meer straalt dan je al doet! Meerdere merken hebben holografische tinten in hun assortiment. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor de highlight en gezichtspoeder in 1 van Maybelline of de oogschaduw topper van Barry M.

Om naast je gezicht, ook de rest van je lichaam mee te laten doen met het holografische thema, mag je zeker je nagels niet vergeten. Met dit holografische pigment poeder maak jij de meest toffe nailart!

Trend 2: Warme kleuren

Een tweede festival trend die komende zomer goed in de smaak valt, is het gebruik van warme kleuren. Deze look is geschikt voor iedereen, wat voor haarkleur je dan ook hebt. Perfect toch?

Zorg ervoor dat je gebruik maakt van koper, roze en bronzen tinten op de oogleden. Om het effect wat extra shine te geven, kan je als finishing touch wat gloss aanbrengen.

Het L’Oréal Paris Color Riche La Palette Nude 02 Beige zorgt ervoor dat je alle juiste kleuren in 1 palette hebt om deze prachtige look te creëren.

Trend 3: Grafische ontwerpen

Geen kleur is verkeerd, alles mag. Zo is de 3etrend van komende zomer het gebruik maken van grafische printen met make-up. Een kobaltblauwe eyeliner? Een knalroze oogschaduw patroon op je oogleden? Vergeet wat je altijd hebt geleerd, het blenden van je oogschaduw, vergeet het basic zwarte oogpotloodje bij je oog, niks is te gek! Maak de meest prachtige lijnen en vormen om zo de grafische look te creëren en kleur vooral lekker buiten de lijntjes!

Mocht je na deze trends te hebben gelezen, toch nog twijfelen of dit alles is wat je meeneemt naar dat ene toffe festival? Lees dan vooral nog onze andere blogs of neem een kijkje in onze shop!