festival-camping-tips

3 ultieme festival camping tips die je niet mag missen!

Kun je niet wachten tot de klok weer een uur vooruit gaat? Laat die zomer en die geweldige festivals maar weer komen! Lekker op de camping meegenieten van de sfeer.. Wie wil dat nou niet? Met deze 3 festival camping tips ben jij goed voorbereid op het nieuwe festivalseizoen.

1.     Neem geen pop-up tent, maar een tent waarin je kunt staan!

Wil je geen dure tent, maar wel comfortabel gezellig met je vriendinnen op de festival camping staan? Hier komt de ultieme nr. 1 festival campingtip! In deze 4 persoonstent zitten 2 slaapcompartimenten en een gezamenlijke centrale ruimte.

 

ven omkleden is nog nooit zo makkelijk geweest. Je hoeft je niet te wurmen in allerlei vormen om je festival outfit aan te doen. Gewoon comfortabel staan in de gezamenlijke ruimte en meteen ook even je make-up bijwerken! De prijs deel je samen en dan heb je een comfortabele tent voor op het festival!

High Peak como 4 koepeltent

2. Géén zaklamp, maar een lamp die je gewoon ophangt in je tent

’s Nachts kom je terug van je avond feesten en dan struikel je over alle spullen in de tent. Met deze festival camping tip beland je veilig in bed! Daarnaast kun je het licht altijd vinden, dubbel voordeel! Je kunt deze lamp ophangen, maar ook gewoon neerzetten. Ook nog eens multifunctioneel, wat wil je nog meer! Door de 2 verschillende kleuren van de lamp hoef je niet altijd de felle lamp aan te doen. Zit je ’s avonds nog even gezellig na te drinken bij de tent, dan zet je hem even op de blauwe kleur. Dat geeft meteen een mooie sfeer!

Blauwe kunstof hanglamp

 

3. Zorg dat je altijd toiletpapier op de camping bij je hebt

Op de camping en tijdens het festival kun je van één ding zeker zijn. Er is áltijd te weinig toiletpapier. De festivalhack in deze tip is… toiletpapier! Zorg dat je van huis een voorraadje meeneemt of bij de plaatselijke supermarkt wat koopt. Zo ben je altijd voorzien!

4. Lees ook onze andere blogs voor een ultieme festival ervaring!

Hè, 4? Er waren toch maar 3 ultieme festival campingtips?! Goed gezien! Toch wil ik jullie van deze tip niet onthouden. Wil je meer handige tips voordat je op reis gaat naar de meest prachtige festivals? Houd onze blog dan in de gaten! Je kunt namelijk meer lezen over fashion, beauty en survival.

Wil je nog meer handige survival tips voor op de festival camping? Houd onze blog pagina dan in de gaten! Wil je graag ook andere tips, een checklist of festival hacks lezen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij zijn er voor jullie! We willen ervoor zorgen dat jullie zonder zorgen kunnen genieten van een fantastisch festival. Tijdens het festival kun je dan ultiem genieten van de sfeer! We zien jullie daar! Meer weten over de producten? Als je op de foto klikt wordt je doorgestuurd naar bol.com waar meer informatie wordt gegeven over het product.

 

Pssst…. wil jij nog meer festival camping tips zien, lees dan meer van onze blogs!  En neem een kijkje in onze shop voor de festival camping musthaves.