6 Musthaves voor de beste festival feeling

6 Musthaves voor de beste festival feeling

Om jou de beste festival feeling te geven hebben we 6 musthave festival items voor je op een rijtje gezet. Je wilt namelijk niets vergeten en optimaal genieten van je festival. Dus don’t worry als je al deze festival items bij je hebt.

1. Instantcamera – Zorg ervoor dat je kunt nagenieten

Fujifilm Instax Mini

Bol.com

€74,-

 

Ten eerste, kijk hoe leuk die eruitziet?! Dit wil je gewoon al meenemen als accessoire. Maar het is natuurlijk ook super handig, om al je mooie momenten vast te leggen. De Instantcamera print directde foto uit en heeft ook een selfie-functie. Zo kun je ook na afloop van je festival nog lang nagenieten. Deze festival gadget is verkrijgbaar bij bol.com voor €74,-.

2. Powerbank – Vooral handig voor die ene vriendin die direct spoorloos is

Solar Powerbank opladen op zonne-energie

Bol.com

€36,95

3. Oordoppen – Nooit meer die irritante piep de dag erna

Partyplug Muziekoordoppen Transparant

Bol.com

€12,99

 

We willen je inderdaad optimaal laten genieten van festivals, maar we willen je tegelijkertijd natuurlijk ook beschermen tegen gehoorbeschadiging. Neem dus altijd oordoppen mee en voorkom die irritante piep de day after… Hiervoor kun je de speciale ‘party plugs’ bijvoorbeeld gebruiken, deze zijn transparant waardoor het niet eens opvalt. Ook zijn deze zo gemaakt dat je alle tonen van de muziek nog goed hoort alleen het allemaal een toontje zachter is. Kortom, een absolute festival musthave.

Yesss, we leven in 2018 en kunnen tegenwoordig niet meer onbereikbaar zijn. Vooral op festivals niet, je kent namelijk wel die ene vriendin die altijd direct spoorloos is! Zorg er daarom voor dat altijd iedereen zijn mobiel kan opladen en hierdoor bereikbaar is. Maar voor een festival weekendje ga je het met een powerbank toch niet volhouden? Nou, misschien toch wel… Wij hebben namelijk een powerbank voor je gevonden die zichzelf weer oplaadt op zonne-energie.

4. Stef Stuntpiloot – Verveel je niet! 

Stef Stuntpiloot

Bol.com

€23,90

Om niet helemaal nuchter aan te komen en de gezelligheid erin te brengen raden wij de populaire ‘Stef Stuntpiloot’ aan. Waarschijnlijk kennen velen dit bekende spel al en zijn er menige festivals door gemaakt. Dit spel is niet met de bedoeling gemaakt als drankspel maar tegenwoordig staat het spel er wel om bekend. Wij hoeven hier denk ik weinig meer over te vertellen… Dit festival item garandeert gewoon een hoop gezelligheid, lol en drankjes.

5. Pop-up tent – De oplossing girls…

Pop-up tent

Bol.com

€35,90

Dit festival product is de oplossing voor vrouwen! Allemaal heel leuk zo’n weekendje festival maar kan er iemand een tent opbouwen? De festival struggle van de meeste vrouwen, maar niet met de pop-up tent. Deze tent bouwt zichzelf open je hoeft alleen nog maar een paar touwtjes in de grond te zetten. Moet lukken toch?

6. Opblaasbaar watermeloen ijsje – You just want it 

Opblaasfiguur Watermeloen

Bol.com

€9,98

Ohja, misschien heb je deze niet helemaal nodig maar come on dit wil je hebben. Hoe leuk is dit opblaasbaar ijsje? Bij een lekker zonnetje kun je hem natuurlijk gebruiken om even te chillen en te zonnen. Maar ook prima om een nachtje op te slapen.

Blijft op de hoogte

Volg ons via Facebook of Instagram voor de leukste tips & tricks, festival items en handige informatie op gebied van festivals.

 

Pssst…. wil jij nog meer festival musthaves zien? Neem dan een kijkje in onze shop!