festival-benodigdheden

Belangrijkste festival benodigdheden

4 Festival benodigdheden die niet in jouw tas mogen ontbreken

Het is eigenlijk aardig tegenstrijdig. Op een festival wil je er geweldig, mooi en beter uit zien dan op een normale schooldag. Maar, de omstandigheden om je uiterlijk te verzorgen zijn op een festival wel weer slechter. Daarom hebben wij een aantal festival benodigdheden op een rijtje gezet die jou beauty routine op een festival wat gemakkelijker zullen maken!

Even tijd voor jezelf

Je huid heeft het zwaar te verduren, helemaal op een festival. Het opstuivende zand, slechte hygiëne, de zon en eventueel de alcoholische versnaperingen. Daarom moet je juist goed voor je huid zorgen met de juiste musthaves. Wij hebben daarom een aantal festival benodigdheden voor je uitgezocht. Mocht je even 10 minuten tijd voor jezelf hebben (of nemen) zorg dan dat je je gezicht goed verzorgd met het Nivea Essentials voedende honing masker. Dit masker zal je huid weer de hydratatie geven die het nodig heeft en zal je een boost geven voor de rest van de dag!

Schoonheidsslaapje

Ja ja, dutjes noemen we niet voor niets schoonheidsslaapjes. Tijdens je slaap neemt je lichaam de tijd om weer te herstellen en zich klaar te maken voor de volgende dag. Na een slechte nachtrust, zal je dat als resultaat zien op je gezicht met wallen onder je kleine spleetogen. Dit willen we natuurlijk niet! Daarom is het fijn om gebruik te maken van een van de belangrijkste festival benodigdheden, een slaapmasker. Dit slaapmasker is op zo’n manier gemaakt dat deze de vorm aanneemt van je gezicht. Hierdoor zal je geen drukplekken krijgen en behouden je wimpers hun natuurlijke krul. Perfect toch? Zzzzzz.

Ruimte besparing

Het liefst wil je zo min mogelijk spullen meenemen, aangezien je deze het halve festival terrein over moet showen. Maar je wilt natuurlijk ook weer heel veel spullen wél meenemen, omdat het echte festival benodigdheden zijn! Hier moet je een compromis in vinden. Wat nog niet eens een kwart van de ruimte van die passpiegel in je tas zal innemen is deze spiegel inclusief verlichting, die in 1 hand past. De daglicht (!!) verlichting spiegel werkt op batterijen, zodat je ook voor de avondfeestjes nog een laatste touch up kan doen aan je make-up. Ook heeft de spiegel 2 soorten spiegels, een normale grootte en 1 vergroting zodat je het precieze werk ook kan uitvoeren. Bijvoorbeeld de grafische ooglook!

Er is nóg een manier om ruimte in je tas te besparen. Die manier is namelijk het vullen van reisflacons met je eigen beauty producten. Hiermee kan je wél gebruik maken van je eigen vertrouwde producten, maar hoef je niet de complete flessen mee te sjouwen. Dat scheelt toch weer wat gewicht!

Pssst…. wil jij nog meer festival benodigdheden zien? Neem dan een kijkje in onze shop! Heb jij nog tips die wij kunnen delen, dan zouden we het super leuk vinden als je contact met ons opneemt.