De 5 Musthaves die je nodig hebt deze feestdagen

·       De Spotify list die je helpt om in de stemming te komen

Wij hebben een Spotify list gevonden die jij kan gebruiken om in de stemming te komen voor de feestdagen. Of je nu lekker thuis blijft met vrienden en familie om samen het jaar goed te beginnen. Of om in de stemming te komen voor een te gek feestje, deze playlist laat je swingen.

https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/37i9dQZF1DX1YMPNuWL6BX

·       Once you pop, the fun don’t stop!

Yeahh, it’s time for champaigne! Het nieuwe jaar in gaan met allerlei goede voornemens kan alleen door erop te proosten. Maar niet alleen daarom heb jij champagne nodig, ook gewoon om het feestje nog gezelliger te maken.

·       You’re partydressssss

Yes, je kan weer helemaal uitpakken met de glitters! Ga dus op zoek naar een leuke partydress, high heels en de mooiste smokey eye. Wij zijn al voor je opzoek geweest.

·       Last but not least! FIREWORKKKK

Oud & nieuw zonder vuurwerk is hetzelfde als wijn zonder alcohol, kan niet, mag niet, bestaat niet. Wij hebben gekeken naar een aantal pakketten met een garantie voor een knallend begin van het nieuwe jaar. Zowel siervuurwerk als knallers, de keuze is reuze.

Bekijk onze shop voor nog meer musthaves, van zowel fashion, beauty als survival musthaves om je festival te overleven. Denk aan de partydop, partyplugs, etc., onmisbaar dus. Verder vertellen we in onze blogs ook handige tips en tricks die de struggles van vrouwen op festivals oplossen. Heb jij nog tips voor andere vrouwen of mis je een echte musthave in onze shop? Let us know!

 

Pssst…. wil jij nog meer festival musthaves zien? Neem dan een kijkje in onze shop!