Best Festival Feeling

Festival glitters tips for your look!

Pak je shine met deze festival glitters looks!

Tijdens de tofste feestjes wil je natuurlijk altijd stralen. Naast dat je dat natuurlijk van jezelf al doet, kan een mooie festival glitters look dit nog extra versterken. Vandaag zullen wij jou op weg helpen naar de mooiste festival glitters look ook zodat jij het meest zult stralen van iedereen!

Glitter nagels

De meest simpele manier om jezelf van festival glitters te voorzien is om je nagels een extra glitter touch te geven. Het is op het begin misschien even tijdrovend, maar zodra de nagellak er eenmaal op zit heb je er dagen plezier van! Je kan kiezen voor een gellak, die je op je nagels aanbrengt met een lamp. Mocht je nou geen lamp tot je beschikking hebben, heb je ook gellak die je kan aanbrengen zonder het gebruik van een speciale lamp.

Mocht je nou al een mooie kleur voor ogen hebben, maar daar een éxtra glitter aan toe wilt voegen, kan je ervoor kiezen om een festival glitter top coat te gebruiken. Op deze manier kan je al je huidige nagellakken eindeloos combineren en zorgen voor jou mooiste glitter festival look!

Glitter make-up

Wanneer je iemand voor het eerst ziet, zie je bijna altijd als eerste het gezicht. Daarom wil je, al helemaal op een festival, ervoor zorgen dat jou gezicht er natuurlijk tip top in orde uitziet. Er zijn meerdere manieren om glitters te verwerken in je make-up. Mocht je een subtiele glitter willen, kan je kiezen voor een mascara topcoat van L’Oreal Paris. Hiermee voeg je aan je eigen mascara een subtiele schittering toe. Ook kan je er voor kiezen om een highlighter te gebruiken waar nog éxtra glitter aan is toegevoegd. Voor de grote glitter fan bestaat er ook lippenstift van glitters, waarmee je lippen extra zullen opvallen.

Mocht je nou de allergrootste glitter fan zijn, kan je natuurlijk al deze soorten make-up eindeloos combineren om zo joú eigen glitter festival look te creëren. Nooit genoeg glitters en nooit genoeg festival glans!!

Glitter haar & huid

Aan dit lijstje mogen je haar en huid uiteraard niet ontbreken! Voor een festival is het natuurlijk super leuk om iets anders met je haar en huid te doen, maar aangezien je maandag weer op het kantoor zit is iets permanents geen optie. Daarom zijn er meerdere opties om festival glitters aan je haar en/of huid toe te voegen, die er na een goede douche beurt weer uit verdwijnen. Dus geen paniek!

Zo heb je een glittershampoo die ervoor zorgt dat je haar een mooie subtiele glitterlaag krijgt. Ook heb je een duo verpakking waarin je glitter inclusief een kleurtje op je haar kan aanbrengen. Een beetje extra festival glans! Je kan er ook voor kiezen om een bepaald patroon of ontwerp met glitters op je huid te hebben. Hier heb je het volgende voor, glitters die wel tot 8 uur lang blijven plakken! Deze zijn geschikt voor huid & haar, dus 2 vliegen in 1 klap.

Natuurlijk zijn er eindeloze combinaties mogelijk om jezelf in de spotlights te zetten. Ook hoef je je uiteraard geen zorgen te maken dat je nog weken met festival glitters rondloopt, gelukkig zijn de producten goed uit/af te wassen. Ben je ook nog op zoek naar de beste festival outfits? Neem vooral een kijkje op het volgende blog en laat je inspireren.

Festival glitters look
Tips voor Festival glitters looks

Zoals je dus ziet, zijn er genoeg manieren om jou festival glitters look compleet te maken en te shinen op jouw favoriete festival!

Pssst…. wil jij nog meer festival musthaves zien? Neem dan een kijkje in onze shop!