Feestelijke festival kleding

Festival kleding inspiratie voor een indoor festival

Indoor festivals zijn aangebroken

December is officieel van start gegaan. In een eerder artikel hebben wij de leukste december party’s al voor je op een rijtje gezet 😉 Heb jij je vrienden en vriendinnen hier al over ingelicht? Vergeet niet om het te noteren in je agenda, want deze feestjes wil je echt niet missen! Aangezien het nu echt herfstweer is geworden, is het maar goed dat er in deze tijd van het jaar indoor festivals zijn. Want met deze kou, regen en wind sta je echt niet graag buiten. Maar stiekem kijken wij ook alweer uit naar de zomer festivals hoor 🙂

Indoor festival kleding

Heb jij Sinterklaas gevierd? Of kijk je uit naar de kerstdagen? Elk jaar is het weer een hele struggle om de juiste outfit te vinden die je èn tijdens het kerstdiner aan kan èn een outfit die ook fijn is om te dragen tijdens het stappen! Wij hebben inmiddels onze festival kleding voor Kerst al helemaal in orde en voor ons kan het niet vroeg genoeg beginnen. Heb jij nog wat festival kleding tips nodig voor de indoor festivals? 🙂 Dat komt goed uit. Wij hebben genoeg inspiratie voor je! Heb je al iets in gedachten, maar weet je nog niet hoe je het moet gaan stylen? Stuur ons een berichtje en we zorgen ervoor dat wij jouw kledingprobleem zullen oplossen!

Black on black

Bij een indoor festival hoef je in ieder geval niet bang te zijn dat je het koud gaat hebben. Tijdens de kerst wil je natuurlijk niet in een casual outfit verschijnen, maar juist iets meer uitpakken. Daarom is een all black outfit altijd een goed idee. Style het af met een mooie clutch of oorbellen en you’re ready to go! Wat dacht je van een mooi zwart jurkje, of een zwart rokje met een zwarte, kanten top? Met deze festival kleding ben jij er helemaal klaar voor.

Feestelijke festival kleding

Feestelijke accessoires

Natuurlijk kun jij je festival kleding met originele, feestelijke accessoires helemaal afmaken. Wat dacht je van haaraccessoires, mooie sieraden of originele schoenen. Dat is pas een echte eyecatcher tijdens de feestdagen. Jou tijd om te shinen! De trend die je de laatste tijd vaak ziet, zijn haarbanden en scrunchies. Wat dacht je van bordeauxrood of donkergroen? Dat zijn mooie, warme keuren die je makkelijk kunt combineren.

Sparkle, sparkle, sparkle

Feestdagen staat voor feestelijk. Dat betekent natuurlijk: feestelijke festival kleding. Tijdens de feestdagen is het tijd om uit te pakken, onze tip: glitter! Heb jij al iets in je kast hangen? Zo niet, breng daar verandering in. Het is wat ons betreft echt een musthave! Vind je glitter te opvallend? Breng het dan wat minder terug in je outfit, wat dacht je van een mooie broche? Of glittersokken waar je net een klein randje van ziet? Het maakt je outfit toch wat spannender en feestelijker.

Feestelijke festival kleding

Ready, set, go!

Genoeg feestelijke, festival kleding inspiratie voor nu! Tijd om jouw outfit bij elkaar te shoppen, je hebt gelukkig nog even de tijd! Wij zijn benieuwd wat jouw favorieten zijn, dus vergeet niet een reactie achter te laten met jouw festival outfit!ScrunchieClutchOorbellenGlittersokken