Festival kleding tips voor een wisselvallige zomer!

Weer een kledingcrisis voor je aankomende festival? Geen idee wat je nu weer aan moet? In dit artikel vind je de perfecte festival kleding voor een wisselvallige zomer.

Een wisselvallige zomer

Het weer in Nederland is nogal lastig te pijlen. Het ene moment kan ik het 35 graden zijn en de dag erna kan het weer flink regenen. Als je een festival op de planning hebt staan wil je hier natuurlijk goed op voorbereid zijn en wij hebben de beste tips voor je.

Een extra laagje

Overdag is het heerlijk weer, maar in de avond begint het vaak flink af te koelen. Wat nu? Een spijkerjasje is je redding. Deze kun je eindeloos combineren. Met een jurkje, rokje of een kort shortje. Overdag kun je dit jasje om je middel knopen, zodat je er totaal geen last van hebt en het niet constant hoeft vast te houden. Begin je het koud te krijgen? In een handomdraai heb jij het lekker warm en je ziet er nog steeds fashionable uit!

De poncho

Zomer in Nederland, maar er zijn flink wat regenbuien voorspeld. Het is zonde om jezelf helemaal nat te laten regenen, maar je hebt er toch voor gekozen om in je mooiste festival kleding op pad te gaan. Het is verstandig om van tevoren het zekere voor het onzekere te nemen, oftewel: poncho’s. Ja, je leest het goed. We bedoelen dan ook niet die regenpakken die je altijd aan moest toen je naar school fietste, nee we bedoelen de “hippe, doorzichtige” poncho’s. Zo kan iedereen nog steeds je prachtige festival kleding zien en blijf jij lekker droog. Win-win situatie!

Het festival heuptasje

Een borstel, oordoppen, zakdoekjes, lippenstift, ID-kaart, geld en make-up. Je neemt altijd weer veel te veel mee naar een festival en dit past allemaal niet in je zakken. Tegenwoordig zijn de heuptasjes  weer helemaal in. De hippere naam hiervan is een “fanny pack”. Dit handige tasje schuif je aan je riem, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je hem kwijtraakt. Naast dat dit ontzettend praktisch is, kun je dit tasje perfect aanpassen aan je festival kleding. Ook hiermee zie je er heel fashionable uit!

Met deze tips hoef je niet bang te zijn dat je het koud gaat krijgen, wordt natgeregend of te veel mee gaat nemen. Door middel van bovenstaande tips zorg je ervoor dat je tijdens een wisselvallige zomer goed bent voorbereid en je optimaal kunt genieten.

Zin om te shoppen?

Klik op onderstaande afbeelding en je wordt meteen doorverwezen.

 

Pssst…. wil jij nog meer festival musthaves zien? Neem dan een kijkje in onze shop!