Festival outfit en tas matchy matchy

Festival outfit en tas matchy matchy

Tijd om te mixen en matchen

Je festival outfit is on point, maar nu nog een bijpassende tas! Het kan lastig zijn om de juiste tas te vinden die bij je outfit past en vaak kies je dan toch weer voor een praktische tas. Wij hebben enkele favorieten voor je op een rijtje gezet, zodat je inspiratie kunt opdoen voor je aankomende festival(s) waarbij je festival outfit en je tas perfect bij elkaar matchen! Lees je mee? 

Black on black

We beginnen met een zwarte tas, waarbij we spelen voor veilig. Dit is een tas die overal bij gematcht kan worden. Black on black vinden wij persoonlijk heel gaaf, maar eigenlijk past hij overal bij. Daarna ook handig om schoon te krijgen en viezigheid valt natuurlijk niet zo snel op bij een zwarte tas.

Festival outfit valentine crossbodytas zwart

 

 

 

 

Bekijken of het matchy matchy is?

Shiny tijdens de feestdagen

Aangezien het flink koud is geworden de afgelopen dagen, staan de feestdagen over een maand alweer voor de deur. Heb je binnenkort een indoor festival of ga je naar leuke feestjes met kerst en oud & nieuw? Wij hebben de eye catcher voor je gevonden die jouw festival outfit helemaal styled. Met deze tas val jij op en maak je indruk!

Festival outfit valentino marilyn crossbodytas velvet rood

 

 

 

 

Is dit jouw matchy matchy festival item?

Of toch casual?

Hou je toch meer van de casual look? Wat vind je van onderstaande crossbody bag? Deze is makkelijk te combineren en past bij vrijwel elke festival outfit. Vinden wij in ieder geval heel fijn ;). Het is namelijk al moeilijk genoeg om je festival outfit uit te zoeken en dan ook nog een matching tas te vinden, blijft een hele opgave.

Festival outfit cobachella crossbody heuptasje ohio blue

 

 

 

 

Je shopt de tas hier!

 

Pssst…. wil jij nog meer festival outfits en musthaves zien? Neem dan een kijkje in onze shop! Of lees voor meer tips onze blogs op gebied van fashion, survival en beauty.