Best Festival Feeling

Vind het juiste opblaasbed voor jouw festival!

Een luchtbed is tijdens het festival heel belangrijk om van die paar uurtjes een goede nachtrust te maken. Niets is beter dan na een zware avond op een heerlijk opblaasbed je ogen te sluiten. Als je samen met een vriendin naar een festival gaat, is een tweepersoons luchtbed heel praktisch om mee te nemen. Je hoeft namelijk minder bagage mee te nemen, en het is ook nog eens lichter dan twee luchtbedden! Wij hebben drie soorten opblaasbedden voor je op een rijtje gezet, zodat jij een goede keus kunt maken. Van budget, tot ultimate comfort. Alles voor die best festival feeling!

Luchtbed 1: De classic

Het eerste type opblaasbed is de classic. Dit is het budget luchtbed. Wil jij een fijn luchtbed, maar niet te veel betalen? Dan is de classic voor jouw de beste keuze. Dit tweepersoons opblaasbed is namelijk heerlijk basic. Geen poespas, maar gewoon een prima luchtbed waar hij voor dient: slapen! Het enige nadeel aan deze tent is dat je wél een pomp extra moet meenemen. Deze zit niet ingebouwd in het opblaasbed, maar loop even een rondje over het festivalterrein en je komt zeker iemand tegen met een pomp voor een luchtbed. Problem solved!

Opblaasbed classic

Luchtbed 2: De Classic Queen

Met de Classic Queen heb je net iets meer comfort in vergelijking met de classic. Daarnaast heeft dit opblaasbed ook een ingebouwde elektrische pomp. Niet meer zweten om je luchtbed op te pompen, want deze blaast zichzelf op! Het luchtbed heeft ook nog eens een ingebouwd kussen, waardoor je geen extra groot kussen hoeft mee te nemen. Om het luchtbed op te pompen heb je echter wel de beschikking nodig over stroom. Maar hé, lucht weegt niks, dus je hoeft niet zwaar te tillen!opblaasbed classic queen

Luchtbed 3: Het mega comfy luchtbed

Last but not least, de beste voor het laatst, het méga comfy luchtbed. Wil je écht ultiem genieten op het festival, dan zijn die paar uurtjes slaap die je hebt je heel dierbaar! Met dit opblaasbed haal je het meest uit je slaap en kun je genieten van een stukje luxe! Het heeft een heerlijk ligcomfort en is door het aantal luchtkamers extra dik. Net als de Classic Queen heeft dit opblaasbed ook een geïntegreerd  hoofdkussen. De automatische, ingebouwde pomp zorgt ervoor dat jouw luchtbed in no time staat! Lekker handig als je nog niet je bed hebt klaargemaakt. Het opblaasbed heeft daarnaast een waterafstotend flocklaag. Dit houdt in dat het licht waterafstotend is en dat je het opblaasbed daardoor makkelijk schoon kunt houden met een vochtige doek. Wel zo fris na gebruik op een festival!

opblaasbed deluxe queen

 

 

 

 

 

Wil je meer weten over een van de producten? Als je op de afbeelding klikt wordt je doorgestuurd naar de website van bol.com waar meer productspecificaties en recensies staan over het product.

 

Pssst…. wil jij nog meer festival musthaves zien? Neem dan een kijkje in onze shop! Ben je benieuwd naar meer van onze blogs? Kijk dan op onze blogpagina!