Best Festival Feeling

Dé oplossing voor lange rijen voor de wc: de plastuit!

Herken jij dit ook?

Auteur: Kirsten Wigbold

Heb jij ook vriendinnen die áltijd naar de wc moeten? Sta je eindelijk vooraan bij het podium op het festival, moet er wéér iemand naar de wc. Heel vervelend, want de act gaat bijna beginnen.. Als vriendinnen ga je samen met zijn tweeën naar de wc, maar daar aangekomen staat er een hele lange rij. Voor vrouwen is het niet meer dan normaal dat je soms meer dan een kwartier moet wachten voor je aan de beurt ben. Naast je zie je de toiletten van de mannen waar nooit een rij voor lijkt te staan. Ondertussen is de act die je zo graag wou zien allang begonnen. Als er nou geen rij was geweest, waren jullie op tijd geweest voor het begin van de act. Wij hebben voor jou de oplossing!

Wachten hoeft niet langer..

Natuurlijk hebben wij geen magische handjes, en kunnen wij de rij niet laten verdwijnen. Wel hebben we de perfecte oplossing gevonden! Jouw vriendin kan dan namelijk direct naar het toilet én jullie hoeven dus ook niet die geweldige act te missen.. Wat is die oplossing dan hoor ik je denken? De titel heeft het eigenlijk al verklapt: de plastuit!

De plastuit!

Roze plastuit voor vrouwenDe plastuit zorgt er voor dat jouw vriendin kan plassen waar ze wil! Natuurlijk hoeft dit niet te betekenen dat ze maar ergens moet wildplassen. Nu kan ze ook naar de mannentoiletten, en hoeft ze niet lang in de rij te staan. Zo snel ben je nog nooit naar de wc geweest op een festival! En nu zijn jullie op tijd terug voor het begin van de act!

Deze siliconen plastuit is herbruikbaar en schoon te maken door middel van warm water met sop. De plastuit is zo vormgegeven dat hij goed aansluit op de huid. Zo kun je heel discreet bij de mannen naar de wc gaan. Na gebruik maak je hem gemakkelijk schoon, vouw je hem in elkaar en is hij klaar voor een volgend gebruik. Nog een voordeel: nu hoef je niet meer op die vieze toiletten te zitten! Een hygiënische, comfortabele en discrete oplossing voor die lange rijen voor de vrouwen toiletten bij festivals!

Het ideale cadeau voor jouw vriendin!

Plastuit met opbergtasjeNatuurlijk is het even wennen aan het idee van de plastuit. Het gebruik ervan zorgt echter voor zoveel voordelen! Als vriendin die niét zoveel naar het toilet gaat, maar wél altijd mee gaat is wachten heel vervelend. Zeker als je de act mist. Wees deze situatie voor en zorg dat je vriendin zo’n geweldige plastuit krijgt en vertel haar zeker over alle voordelen! Zo’n cadeau is natuurlijk hartstikke leuk én als je het cadeau krijgt dan zal het natuurlijk ook geprobeerd worden. Koop voor je vriendin – die áltijd naar het toilet moet – dus een plastuit voor je vriendin voor haar verjaardag, sinterklaas of gewoon voor de gein! Je kunt de plastuit ook kopen in een handige opbergverpakking!

Kortom: Het is dé perfecte oplossing als je regelmatig op festivals komt en weer opziet tegen die lange rijen voor het toilet. Eindelijk kunnen vrouwen plassen waar ze willen! Voor mannen kan wildplassen een gevoel van vrijheid oproepen. Voor vrouwen was het altijd helaas wat minder leuk. Oncomfortabel op je hurken en dan maar hopen dat je niet knoeit. Die tijd is nu voorbij! Ook vrouwen kunnen nu de gemakken van staand plassen ervaren met de plastuit! Altijd al tussen de mannen willen staan bij het plassen, grijp dan nu je kans! De plastuit geeft je die ervaring! Door de vorm van de plastuit kun je tussen de mannen gaan staan en discreet plassen.

Kortom: deze plaskoker mag eigenlijk niet ontbreken op je inpaklijst voor festivals!

Pssst…. wil jij nog meer festival musthaves zien? Neem dan een kijkje in onze shop!